lunes, 18 de febrero de 2013

Trobada bàdminton CEEB


Primera trobada de bàdminton del consell escolar de Barcelona amb grans resultats pels nostres jugadors.
 
El passat dimecres 13 de febrer, els jugadors del nostre club van participar en la primera trobada de bàdminton del consell escolar de Barcelona. En els següents mesos es duran a terme varies jornades on els nostres jugadors intentaran guanyar els màxims partits i punts, per així classificar-se pel Campionat Regional.

16 dels nostres jugadors i jugadores van gaudir d’una tarda de bàdminton al Poliesportiu Olímpic de la Marbella i van poder obtenir molts bons resultats. Actualment els jugadors del nostre centre lideren les classificació infantil i juvenil amb comoditat.

En la categoria infantil els jugadors Oriol Capdevila i Daniel Soriano van guanyar tots els seus partits, sent tots dos els colíders en la classificació general. En aquesta categoria, el domini dels nostres participants és clar, on les 6 primeres posicions del rànquing general són ocupades per jugadors del nostre centre.

En la categoria cadet, Gemma Pallàs va ser la nostra jugadora més destacada, guanyat tots els seus partits. Ara mateix és la nostra participant més ben classificada en la classificació general. En aquesta categoria els nostres jugadors s’hauran d’esforçar per pujar posicions i classificar-se pels territorials.

Finalment també es va disputar la categoria juvenil, on els nostres 4 participants van passar amb nota i tots 4 ocupen les quatre primeres posicions de la classificació general, perdent només partits entre ells. L’Òscar Carbonell va ser el guanyador de tots els partits i ara mateix lidera en solitari la classificació general.

En resum una tarda de bàdminton, on es va demostrar el gran nivell dels jugadors del Poliesportiu Sagrada Família, i on tots els participants es van divertir i van poder gaudir d’aquest esport.

Albert Riudeubàs Coquard

No hay comentarios:

Publicar un comentario