lunes, 11 de febrero de 2013

JUDO: Lliga catalana Clubs



El passat dissabte es va disputar a les instal·lacions de Llars Mundet, la lliga catalana de clubs infantil i cadet 2013. El nostre poliesportiu estava representat per tres integrants de l’equip de l’Escola de Tecnificació de Barcelona que eren Àlex Torres, Gerard Torres i Ivan Castells.
Enguany la lliga de primera divisió catalana de judo va ser una competició molt forta ja que es van presentar onze equips d’arreu del territori amb moltes ganes i il·lusió d’aixecar el preuat trofeu.
La participació dels nostres judokes va ser abundant, ja que es van repartir els equips en dues lligues de cinc i sis equips respectivament. Malauradament, els nostres nois no van poder classificar-se per les semifinals del torneig ja que el seu equip va quedar en un tercer lloc final de la seva lliga. Tot i així, estem molt contents del seu treball i actitud en aquesta competició i durant tot l’any i esperem que segueixin lluitant amb les mateixes ganes per ser cada dia una mica més a prop de les eliminatòries d’aquest torneig.

Moltes felicitats!

 Marc.

No hay comentarios:

Publicar un comentario