lunes, 18 de febrero de 2013

Dia complet de judo



El dissabte 16 de febrer, els nois/es del CEM Sagrada Família van viure un dia de judo.
De bon matí es van llevar, van agafar la motxilla, judogui, cinturó, roba de dutxa, dinar, etc. i es van desplaçar al poliesportiu Dinamis on, juntament amb altres judokes del CEM Claror, CEM Can Caralleu, Escolàpies Llúria i Escola de Tecnificació de Sant Andreu van disputar el I Shiai de l’Escola de Tecnificació. El shiai (o competició d’entrenament) va constar de vuit equips repartits en dues lliguetes de quatre. Els dos primers equips de cada lligueta es van enfrontar en les semifinals de primera divisió i els tercers i quarts de cada lligueta van disputar les semifinals de la segona divisió. Abans, però, tots junts van compartir una hora d’escalfament guiat pels tècnics de l’Escola de Tecnificació.
Finalment, els resultats van ser: a segona divisió els tercers classificats van ser CEM Sagrada Família B i CEM Sagrada Família C, el segon classificat Escolàpies Llúria i campió de segona divisió CEM Can Caralleu. A primera divisió, en canvi, van quedar: en tercers llocs CEM Sagrada Família A i Escola de Tecnificació C, en segon lloc Escola de Tecnificació B i primer classificat Escola de Tecnificació A.
Els nostres nois van gaudir de l’activitat, ja que aquesta va tenir un caire molt amistós, a més de poder disputar molts combats de força nivell.
Una vegada finalitzat el Shiai, i després d’una merescudíssima dutxa, els nostres judokes van guardar el judogui i ens vam desplaçar fins al Poliesportiu “Olímpics” de la Vall d’Hebrón, on es disputava el Torneig internacional Ciutat de Barcelona. Una vegada asseguts a les grades va ser l’hora de dinar veient com els judokes sèniors de la selecció espanyola, escocesa, francesa, anglesa, portuguesa, italiana, etc. a més d’un bon grapat de judokes catalans escalfaven i competien per un lloc al podi.
En aquest torneig, els nostres esportistes van poder veure judokes olímpics, campions nacionals dels seus respectius països, i van poder veure de primera mà com en pot ser d’espectacular el judo. Espero que l’experiència sigui profitosa pels nostres nois i la puguem repetir l’any que ve. Moltes gràcies a tots!



 Marc.

No hay comentarios:

Publicar un comentario