miércoles, 14 de noviembre de 2012

JUDO: competició de Sentmenat



I Rànquing català infantil i cadet 2012-13

El dia 10 de novembre es va disputar al Poliesportiu Textil Besòs de Sentmenat el I Rànquing català infantil i cadet de la temporada 2012-13. En aquest cas era especialment emotiu pels postres judokes ja que en molts casos era la primera competició que disputaven i a més, es tractava d’una competició d’altíssim nivell.

El matí va ser el moment dels nostres infantils: Belen Pérez, Dario Quiterio, Enric Cercòs i Arnau Bueno. Tots ells van realitzar una molt bona competició, tot i que uns van tenir més sort que altres. La Belen va perdre el primer combat tot i ser un encontre molt disputat, el segon el va guanyar amb una clara superioritat i en el tercer va caure aconseguint un cinquè lloc. El Dario no va tenir tanta sort i al perdre el primer combat es va quedar sense opció a repesca. L’Enric es va mostrar segur i va intentar fer el judo que sap, però no va poder guanyar cap dels dos combats. I, per últim, l’Arnau va perdre un primer combat on no va ser mai inferior al seu rival i després de guanyar dos combats va aconseguir el tercer lloc final. Moltes felicitats a tots!



Després de dinar, va ser el torn dels cadets. El SAFA estava representar per: Jordi Beltran, Alvaro Falcón, Gerard Torres, Enrique Puga, Àlex Torres, Jericó Timón, Ivan Castells i Helena Ubach. Igual que els seus companys de la categoría infantil, tots els nostres cadets van disputar una molt bona competició, treballant sobre el tatami de Sentmenat els principals fonaments del judo apresos a les classes. A destacar el cinquè lloc aconseguit per Gerard Torres i el tercer lloc d’Ivan Castells.
De nou, moltes felicitats a tots i a seguir treballant en aquesta línia!
 

No hay comentarios:

Publicar un comentario