miércoles, 28 de noviembre de 2012

JUDO: 1º ronda de 1r d'ESO al CEEB



1a Ronda del Campionat de Barcelona Escolar CEEB

Com ja sabeu, l’estructura de competició adoptada enguany pel nostre poliesportiu ha portat a tots els nostres judokes reptes d’altíssim nivell i, si per alguns esportistes era especialment notable aquest canvi era pels nostres nois de 1r d’E.S.O., ja que passaven de les trobades amistoses a competicions oficials organitzades pel CEEB.

El passat dissabte 24, el Poliesportiu de la Mar Bella va presenciar la primera ronda de tres competicions on es reuneixen gran quantitat d’equips de tota Barcelona.
Els nostres judokes en aquest cas van ser: Adrià Pascual, Bernat Sánchez, Adrià Balo, Alejandro Zamora i Andrea Castell.

Tots ells van disputar un mínim de tres combats amb diferents resultats, però el més destacable són les bones sensacions que van deixar els judokes del CEM Sagrada Familia, ja que tots van realitzar combats d’un alt nivell tècnic, en molts casos, fins i tot guanyant judokes de cinturó molt més avançat o de més edat.

De nou, felicitar a tots els postres esportistes i anamar-vos a tots a participar a la segona jornada d’aquesta lliga que es disputarà al gener.

Marc. 

No hay comentarios:

Publicar un comentario