jueves, 22 de noviembre de 2012

Ja està a la venda l'equipament de bàsquet!



Benvolguts/des pares i mares,

Ara ja fa dos anys que la Fundació Claror va fer un canvi corporatiu, i que poc a poc hem anat integrant a les nostres activitats.
Enguany li toca al torn de les Escoles Esportives i és per això que posem a la vostra disposició un nou equipament esportiu, que en el cas del Bàsquet pot servir pels entrenaments, partits amistosos, jornada de portes obertes i festival final de curs.
Creem aquesta iniciativa amb molta il·lusió i ens agradaria començar a crear una imatge més d’equip.

L’equipament de bàsquet està composat de pantaló i samarreta, perfectament serigrafiada amb el logotip de la Fundació i el dorsal que escolliu. Cal que el vostre entrenador passi el llistat i s’asseguri que ningú repeteix el número.
L’equipament es ven complert i té un preu de 36,00€.





Tota la venda d’equipament esportiu del CEM Sagrada Família es farà a través de la botiga PIOLET, (C/Mallorca 451 –  cantonada amb C/ Castillejos).
Us podeu adreçar allà per emprovar-vos la roba i fer la vostra comanda, i en pocs dies ja tindreu l’equipament a punt!

Cal, per això, que en el moment de fer la comanda indiqueu el número que ha de dur com a dorsal per a la competició. En cas que no ho féssiu i l’afegíssiu més tard, aquest tindria un cost extra. 

Per tal que la botiga pugui fer la comanda conjunta de tots els participants de bàsquet, i ja que és una comanda feta a mida, cal que hi passeu abans del 28 de novembre. Més tard ja no acceptaran comandes. És important que us emproveu bé la talla i feu la comanda amb el dorsal i la talla adequada, ja que un cop posat el dorsal no es podrà retornar. 

Com veureu, hi ha disponible un xandall per a tothom que li interessi, però encara no està a la venda. Ja us anirem informant.
Atentament,

LA COORDINACIÓ

No hay comentarios:

Publicar un comentario