viernes, 23 de noviembre de 2012

Jornada de Portes Obertes



El motiu de la present és comunicar-vos que entre el dilluns 10  i el divendres 14 de desembre realitzarem les Jornades de portes obertes de les diferents activitats de les Escoles d’Iniciació Esportiva.


Els  pares  i  familiars  dels  nens que  hi  participen  esteu  convidats a  presenciar  la  classe  en  l’espai  on  habitualment  els  vostres  fills/es  realitzen  l’activitat,  però  en  cap  cas  podreu  intercedir  en  el  normal desenvolupament  de  la sessió.


Aquest dia a més a més de gaudir de veure les habilitats del vostre fill/a podreu fer fotografies i filmacions.

         Tots els pares i mares assistents a l’activitat entrareu i sortireu per la per la porta del CEM Sagrada Família, on un tècnic us recollirà al carrer i us acompanyarà allà on es durà a terme l’activitat. Demanem si us plau que espereu al carrer sense saturar la porta d’entrada a la instal·lació.

         Els vostres fills/es faran la rutina habitual i entraran com sempre amb el seu tècnic. En finalitzar l’activitat els haureu de recollir en el lloc habitual.

         Preguem que sigueu molt puntuals i que respecteu en la mesura del possible aquestes indicacions per tal de facilitar al màxim el bon funcionament de les Portes Obertes.


Esperem que aquesta proposta sigui tant engrescadora per vosaltres com ho és per als vostres fills/es. Atentament


 A continuació us pengem els horaris de cada activitat, si cliqueu a sobre la imatge es farà més gran i ho podreu veure millor. Gràcies


Marta Llenas i Glòria Font
Responsable Escoles Iniciació Esportiva
i Activitats de Lleure

No hay comentarios:

Publicar un comentario