viernes, 23 de noviembre de 2012

Ja està a la venda l'equipament de FUTBOL SALA


Benvolguts/des pares i mares,
Ara ja fa dos anys que la Fundació Claror va fer un canvi corporatiu, i que poc a poc hem anat integrant a les nostres activitats.

Enguany li toca al torn de les Escoles Esportives i és per això que posem a la vostra disposició un nou equipament, que en el cas del Futbol ens servirà com a equipament per a les competicions.
Tal i com marca la normativa del CEEB, és absolutament necessari que tots els jugadors d’un equip vagin iguals i correctament equipats per tal de distingir cadascun dels equips i donar-li a la competició la seriositat i protocol que es mereix.

L’equipament de futbol sala està composat de pantaló i samarreta tipus polo, perfectament serigrafiada amb el logotip de la Fundació i el dorsal, i uns mitjons alts que en cap cas son obligatoris, però que us recomanem.



Enguany, tota la venda d’equipament esportiu del CEM Sagrada Família es farà a través de la botiga PIOLET, (C/Mallorca 451 –  cantonada amb C/ Castillejos).
Us podeu adreçar allà per emprovar-vos la roba i fer la vostra comanda, i en pocs dies ja tindreu l’equipament a punt!

Cal, per això, que en el moment de fer la comanda indiqueu el número que ha de dur com a dorsal per a la competició. En cas que no ho féssiu i l’afegíssiu més tard, aquest tindria un cost extra.
Samarreta màniga llarga.........................................    26,00€  
Pantaló curt.....................................................................    14,00 
Mitjons .............................................................................    8,00€

Per tal que la botiga pugui fer la comanda conjunta de tots els participants de futbol, i ja que és una comanda feta a mida, hi  podeu passar a partir d’avui i fins el 04 de desembre. Més tard ja no acceptaran comandes. És important que us emproveu bé la talla i feu la comanda amb el dorsal amb la talla adequada, ja que un cop posat el dorsal no es podrà retornar.

Per a qualsevol aclariment, restem a la vostra disposició
Atentament,

LA COORDINACIÓ

No hay comentarios:

Publicar un comentario