martes, 4 de marzo de 2014

GRADA JOVE



Benvolgudes famílies,

Dins de la programació de Futbol Sala, estan previstes tot un seguit d’actuacions que ajudin als nostres alumnes a completar la seva formació com a jugadors de futbol i com a esportistes; actuacions encaminades a millorar els coneixements tècnics i normatius que tenen del futbol, al mateix temps que augmentem la seva motivació i el seu interès envers aquest esport.

D’altra banda, creiem fermament que l’esport és un recurs fantàstic per ajudar a créixer els vostres fills/es com a persones i és per això que entre altres aspectes, procurem fomentar l’educació en valors.

Així doncs, com a complement del treball que es va fent al llarg del curs, realitzarem una activitat del projecte Grada Jove on l’objectiu és educar els nens i nenes en bones pràctiques com a aficionats i aficionades dels esdeveniments esportius de la ciutat.


Directament relacionat amb aquesta activitat es treballarà un material didàctic que ha editat el CEEB (Consell Escolar de l'Esport a Barcelona) i es conclourà amb l’assistència en directe al partit de futbol del FCB "B" – Ponferradina.


1.  El partit serà el diumenge 9 de març al Miniestadi. L’horari del partit és a les 17:00h.

2.  El punt de trobada i recollida serà al davant de La Masia del Barça (Vegeu mapa adjunt més avall). Ens trobarem allà entre les 16:00 i 16:15h.

3.  Cada família serà responsable de portar i recollir el seu fill/a.

4. La durada total de l’activitat entre la trobada, el partit i la recollida serà aproximadament entre 3 i 3,5hores. Recollireu als vostres fills/es al mateix lloc de la trobada, uns 20 minuts després de la finalització del partit.



Estem segurs que aquesta activitat us complaurà.

Per qualsevol aclariment no dubteu a parlar amb nosaltres.



Rebeu una salutació cordial. Atentament

  

LA COORDINACIÓ


**Punt de trobada:

<iframe src="https://www.flickr.com/photos/75728615@N08/12928208623/player/6f23073720" height="357" width="500"  frameborder="0" allowfullscreen webkitallowfullscreen mozallowfullscreen oallowfullscreen msallowfullscreen></iframe>

No hay comentarios:

Publicar un comentario