lunes, 3 de marzo de 2014

XII EDICIÓ DEL TORNEIG INFANTIL DE BÀDMINTON



Aquest diumenge dia 2 de març hem realitzat la XII Trobada de bàdminton del CEM Sagrada Família. Com els altres anys la competició ha transcorregut en una jornada matinal on s’han fet 50 partits i més de 20 jugadors han lluitat per vèncer en les seves respectives categories.
La jornada ha començat amb els més petits dividits en dues categories C i B.

La Categoria C ha transcorregut en format de “lliga” on la final l’han disputat el Martí Dueñas i el Víctor Soteras, guanyada pel primer per un disputat 21-18, 21-18. Una final molt igualada i una categoria on hem pogut veure les noves promeses que tenim al club.

La Categoria B estava formada per jugadors ja més experimentats, ja que hi han participat en anys anteriors. És per això que s’han pogut veure partits molt interessants on la gran majoria d’ells s’han jugat fins al tercer set de desempat. Després de dos grups i una fase eliminatòria, s’ha proclamat campió el Max Prats vencent a l’altre finalista, el Juan Llatze per un 21-15, 21-18.

Finalment, la jornada matinal ha acabat amb la Categoria A, alumnes del grup de Bàdminton Jove, els quals han donat molt bona imatge davant dels més petits que han estat esperant per poder veure els partits dels grans. Enfrontaments igualats i de molt alta intensitat que han acabat en una final molt igualada, on Oriol Sánchez s’ha proclamat campió després de remuntar un set a Gerard Nasarre. El resultat final ha estat de 14-21, 21-16, 21-17.

En resum, un gran matí de bàdminton, de bons enfrontaments i de bons jugadors, nois i noies han pogut gaudir un any més d’aquest esport. Esperem que això els animi a seguir entrenant fort i ha seguir millorant dia rere dia dins del món de l’esport i sobretot, dins del món del bàdminton.

Moltes felicitats a tots els jugadors, heu fet molt bona feina!



No hay comentarios:

Publicar un comentario