lunes, 3 de marzo de 2014

Futbol Sala 5è! Les Corts Ubae - Escola Tabor

Els nens de 5è, aquest divendres, van consolidar el seu liderat del grup 13, amb la victòria per 1-7 a la sempre difícil pista de les Corts Ubae.

Els primers minuts van resultar igualats però quan l'Albert, l'Hermes, l'Ermias, l'Àlex, el Martín, el Jordi i el Raul es van concentrar i van portar el ritme del partit, van arribar els gols. A la mitja part, ja guanyaven 1-4 després d'una gran feina en equip tant en defensa com en atac.

A la segona part, no només van saber gestionar la diferència aconseguida sinó que la van ampliar amb tres gols més.

Volem felicitar tot l'equip, tant els que van jugar com els que no podien ser-hi, per l'esforç, les ganes i l'entrega que posen no només en aquest partit, sinó en tots. A seguir treballant i així, seguiran arribant grans notícies!