martes, 16 de octubre de 2012

Reunió informativa Rítmica dimarts i dijous



Benvolguts pares i mares del grup de rítmica de dimarts i dijous:


El motiu de la present és per convocar-vos a una reunió informativa de l’activitat de gimnàstica rítmica, amb l’objectiu d’explicar-vos el funcionament general dels curs 2012– 2013, detallant al màxim la informació que pensem us pot ser de major interès (mallots, etc...), remarcant sobretot la part dels equipaments i del pagament de l’assegurança del CEEB, obligatòria per a tothom.

Com ja és habitual el tarannà d’aquesta reunió s'emmarcarà dins del compromís de diàleg i col·laboració amb la que sempre treballem, i amb l'objectiu de millorar escoltant els vostres suggeriments i, també, les vostres inquietuds.

Així doncs, ens trobarem dijous 18 d’octubre a les 18:00h, al punt de sortida habitual, i ens reunirem al pati interior de l’escola..

Aprofitem per donar-vos el lloc web del nostre bloc, que ens servirà d’eina d’informació durant el curs per les diverses circulars o temes a tractar. A més a més, de tant en tant penjarem fotografies de les sessions realitzades a classe per tal que pugueu veure l’activitat que realitzen. El bloc és: http://iniciacioesportivasafa.blogspot.com i podeu accedir a l’apartat de Gimnàstica Rítmica que trobareu a la dreta.

Agraint per endavant la vostra col·laboració i cordialitat. Atentament

Glòria Font
Responsable Àrea EIEs i Lleure

No hay comentarios:

Publicar un comentario