domingo, 28 de octubre de 2012

FUTBOL BENJAMÍ: jornada 02

Després que la pluja trenqués la il·lusió dels nens de l'equip de 4t de primària, la setmana passada, avui afrontaven el primer partit de la temporada contra l'Escola Mare de Déu de la Mercè. Els nervis estaven a flor de pell i els jugadors estaven molt motivats per poder guanyar després de tot l'esforç realitzat durant la setmana en els entrenaments.
El partit no ha tingut color, l'equip de l'Escola Tabor (CEM Sagrada Família) ha dominat el joc, de principi a fi, tenint moltes ocasions de gol i desplegant un joc molt vistós. En el primer quart de partit, s'ha vist un joc molt organitzat i gràcies a la intensitat de l'equip de casa, en una jugada ben trenada per tot l’equip, en Dani Ruiz ha avançat al marcador a l'Escola Tabor (CEM Sagrada Família). En el segon quart seguien les ocasions de l’equip de casa, tot i algun ensurt de contratac per part de l’equip rival que han sabut resoldre molt bé els dos porters locals. En aquest quart, en Raúl ha fet el 2-0 en una bona jugada individual que ha definit molt bé.
A l’inici de la segona part, al tercer quart, el partit s’ha posat una mica més rocós amb anades i vingudes per part dels dos equips i els porters han agafat una mica més de protagonisme. En un contraatac, l’Albert ha resolt una jugada dins l’àrea per posar el 3-0 en el marcador i afrontar els últims deu minuts amb tranquil·litat. En l’últim quart, l’equip local ha estat molt creatiu en atac i això ha facilitat la feina d’en Raúl que ha fet tres gols en 10 minuts per posar el 6-0 en el marcador. En l’últim minut, en una distracció en defensa de l’equip de 4t, els visitants han pogut fer el gol de l’honor per deixar el marcador final en 6-1.
Fins d’aquí dues setmanes no hi ha lliga, així que els nens tindran temps per seguir esforçant-se i treballant en tots els entrenaments per poder millorar de cara al proper partit.
Tot i el resultat d’avui, que és molt positiu per seguir endavant, el més maco del partit no ha estat la victoria sinó la il·lusió dels nens i, sobretot, el somriure amb el que han marxat a casa després de la victoria. A seguir treballant per seguir somrient!