lunes, 18 de marzo de 2013

Torneig infantil de bàdminton



El passat dissabte 9 de març es va dur a terme la trobada de bàdminton del CEM Sagrada Família, on entre 28 dels nostres nois i noies van jugar més de 50 partits en un matí ple de bàdminton.

La competició es va dividir en 4 modalitats que van tenir partits disputats i unes finals molt igualades, tres de les quals es van decidir en el tercer set de desempat.

En la categoria D, on jugaven els nostres jugadors més petits, el campió va ser Pablo Jacquart, que va guanyar la final contra Guillem Navas per un ajustat 21-23/21-13/25-23.

En la modalitat C el jugador Gerard Nassarre va repetir títol de l’any passat, guanyant a la final a l’Oriol Capdevila per 21-11/17-21/21-16.

En les modalitats A i B, on participaven els jugadors del bàdminton Jove, els campions vans ser Rubén Bartolomé i Elsa Arranz, que van guanyar les seves finals respectives a l’Òscar Carbonell i a la Camila Celeste.

Finalment tots els nostres jugadors es van emportar una medalla, un diploma, caramels i un grapat d’emocions i de vivències d’una competició de bàdminton.
Volem felicitar a tots els nostres jugadors pels grans partits que van fer i animar-los a seguir millorant i a seguir gaudint d’aquest esport!



Albert i Paula

No hay comentarios:

Publicar un comentario