jueves, 21 de marzo de 2013

Crònica competició judo 16 de març


II Rànquing infantil i cadet de la federació catalana de judo

 El passat dissabte 16 de març es va disputar a les instal·lacions del “GEiEG” a Girona, el II rànquing infantil de la federació catalana de judo.

Els nostres judokes en aquest cas van ser: Jose Almeda (-55kg), Enric Cercós (-55kg), Belén Pérez (-63kg) i Arnau Bueno (-60kg).

A les 9:00h començava tot. Canviar-se, pesar-se i a començar a escalfar. Els nervis van començar a aparèixer entre els nostres esportistes ja que més d’un centenar de judokes es van concentrar a Girona per endur-se una medalla.

Després de diversos combats disputats amb més o menys sort, els resultats finals van ser Jose Almeda i Enric Cercós 7a posició i Belén Pérez i Arnau Bueno van aconseguir una 5a posició final.

A nivell tècnic destacar la millora evident en la qualitat del judo dels nostres nois/es, sobretot destacar l’excel·lent competició de l’Enric Cercós.

 Moltes felicitats a tots!

A la tarda va ser el torn dels nostres cadets. En aquest cas el CEM Sagrada Familia va ser representat per: Álvaro Falcón (-55kg), Enrique Puga (-66kg), Jordi Beltran (-66kg) i Àlex Torres (-66kg).

Tots els nostres judokes van disputar una fugaç competició, ja que el nivell català del judo cadet és actualment altíssim i, per exemple, només en la categoria de -66kg es van desplaçar fins a Girona un total de 38 judokes d’arreu del país. Tot i això, aquest torneig no ens deixa més que aspectes enriquidors pels nostres nois.  

Ara a seguir treballant ja que aquest és el camí!



Marc.

No hay comentarios:

Publicar un comentario